29 Aralık 2009 Salı

moda yeni yıl



Hafta sonu Moda da gezdik biraz.Yeni yıl heyecanı ,süsleri her yanı sarmış.Her yer ışıl ışıl , neşeli görünüyor.Daha doğrusu  ,o yeni yılın hazırlıkları ,hediyeler,iyi dilekler,dostlarla yapılan planlar,bir kalabalıklık hali ,caddelerde soğukla birlikte birbirine sarılan insanlar benim içime neşe katıyor.Bu cıvıl cıvıl durumları seviyorum.Simli ,kokulu mumları parlak yılbaşı süslerini seviyorum.

2009 yılı benim için bizim için hayatımızın belki en güzel yılı oldu.2009 Yılının ilk ayı kızım doğdu ve inanılmaz hızlı geçen ,neresinden yakalayacağımı bilemediğim bir yıl oldu.Bol tatil ,lohusalık, sütçü kadınlık derken geçiverdi koca sene.Kalbimin merkezi kocaman bir yer açtı.Öyle bir yer ki anne olmak çatısı altında aslında hayatımın temellerini , yaşantımı ,duygularımı,fiziğimi yeniden yapılandıran bir süreç bir alan diyebilirim.Şimdi artık daha sulu gözlüyüm, daha duyarlıyım,daha sabırlıyım,çok daha sevgi doluyum.Daha daha ... diye sayabileceğim şeyler o kadar arttı ki inanılmaz .Endişe, özlem gibi duygular meğer daha farklı da yaşanabilirmiş bunu anladım bu sene.


İpek böceğimle ilkler hep çok keyifli çok eğlenceli geçti . Hiç yormadı hiç üzmedi . Büyümeye öğrenmeye devam .Tatlı kızım yaşam devam ederken hep yanında olmaya ,seninle birlikte öğrenmeye gelişip büyümeye elimden geldiğince devam edeceğim.Yeni yıldan en büyük beklentim sevdiklerimin  sağlıklı  olması.


Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi





                             Mutlu bir yıl  gelsin, Sevgi ile geçsin

6 yorum:

  1. Hersey gonlunuzce olsun...mutlu,sağlıklı yillar

    YanıtlaSil
  2. Ayça hepimizin dilekleri çabuk elden gerçekleşir inşallah :)

    Prenses teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Fazi, sen senenin başında ben sonunda 2009'da anne olmak nasip oldu:) Pek güzel oldu di mi?

    Mutluluklar, neşeli, sağlıklı, güzel yıllar diliyorum...

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. dağlar kızı hoşgeldin.anne olmak çok güzelmiş isteyen herkese nasip olsun :)

    YanıtlaSil
  5. Mutlu Yıllar!
    Ah ah, Moda dedin de şimdi o taraflarda otururken sıklıkla uğradığımız Kemal Usta vardı Waffles yapardı nefis. Kilolarımın kaynağı :P

    YanıtlaSil