19 Ağustos 2009 Çarşamba

bebek modası


Yaz sıcaklarında tatil modasında neredeyse ilk sıralarda huggıes lıttle swımmers yeralmakta.Miniklere de pek yakışmakta.Annelere de büyük kolaylık sağlamakta :)Eylül de antalya tatili için almayı düşünüyoruz.

Artık neredeyse her bebeğin önlüğü bir tasarım harikası.Ayrıca çok eğlenceli olan bu önlükler pek moda:)En son kullandığımız mothercare tek veya bilemedin iki üç kullanımlık( bebeğin kirletme performansına bağlı)önlükler.Gezme kullanımı için de bire bir.Büyük kolaylık çok sevdim :) yıkama derdide yok kutusunda 20 adet var ve fiyat olarakta uygun.




Emzikler birçok bebeğin vazgeçilmez aksesuarı gibi.Emziklerin de renk renk ,boy boy, çeşit çeşit modeli var.Her çeşit inde ayrı ayrı saklama kapları var. Bizim kız en çok nuk emziklerini seviyor bu arada biberonlar da ayrı bir şirin.

Kılık kıyafet için genelde bolca gelen hediyeleri :) değerlendiriyor olmakla birlikte özellikle tercih ettiğim bir marka yok ama genelde mothercare , chicco,c&a,lcw,child mccays gibi markaları tercih edebiliyorum.Badylerde tulumlarda fuar baby de güzel :) happy baby de


kızımın tupperware baby mama seti geldi.Fotograflarını yakın zamanda yüklemeye çalışacağım.Kaşığına bayıldık.Sapıyla diş etlerini kaşıyor:) kaşırken çok komik oluyor:)

3 yorum:

  1. Yazıların güncellenmiyor.Diğer bloglarınkide geç güncelleniyor ancak seninki hiç güncellenmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Üsteki yorumu okuduktan sonra bir önceki postunu gördüm...
    Ayarlar _ Site içerik takibi_Blog içerik takiplerine izin ver'de Tüm seçili olursa düzeliyor sanırım,öyle demişlerdi..

    YanıtlaSil
  3. epey bi tarama yaptım ancak yine de güncelleme olmadı blogger a başvurduk bakalım haber bekliyos ayarlar kısmından da herşey olması gerektiği gibi ama nafile uyuzluk var bi yerde :)

    YanıtlaSil